top of page

Robert Pujol

Quiropràctic

Graduat en Quiropràctica al Barcelona College of Chiropractic (BCC)

Màster en Quiropràctica per la Universitat Pompeu Fabra (UPF)

Soci 1410 de l’Asociación Española de Quiropráctica (AEQ)

Afiliat a l'European Chiropractors’ Union (ECU) i a la World Federation of Chiropractic (WFC)

Robert Pujol Quiropràctic Quiropráctico

La meva trajectòria

Jo abans tenia una altre professió al sector financer. Feia anys que hi treballava, i la feina m’agradava molt i m’anava bé.

 

Malauradament però, feia temps que arrossegava alguns problemes al braç esquerra i a les cervicals. Al cap de molt temps havent anat a diferents professionals de la salut intentant trobar-ne la causa i les solucions sense èxit, el problema, lluny de resoldre’s, s’havia cronificat.

 

Un bon dia, però, comentant-ho amb una amiga, em va dir: “per què no vas al meu quiropràctic?” - i em va donar la seva targeta.

 

Hi vaig anar, i al cap de poques visites ja vaig començar a experimentar una clara millora, que es va anar refermant en les següent sessions fins que el problema es va corregir i les molèsties van desaparèixer.

 

Ja des de les primeres visites, però sobretot amb els resultats obtinguts en mi mateix i els que havia observat en d’altres persones, vaig decidir que allò ho volia compartir. Volia poder ajudar a altres persones a experimentar aquesta mateixa millora.

 

Així que vaig deixar la meva feina anterior, i em vaig dedicar a temps complert a estudiar de nou. Van ser uns anys de descobriments i aprenentatges; a nivell professional i personal. I sens dubte, una de les millors decisions i un dels millors períodes de la meva vida.

 

Em vaig graduar dels 5 anys d’estudis de Quiropràctica al Barcelona College of Chiropractic (BCC), on vaig obtenir també un Màster en Quiropràctica per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) el 2017.

 

Actualment soc el soci 1410 de l’Asociación Española de Quiropráctica (AEQ), i estic afiliat també a la European Chiropractors’ Union  (ECU) i a la World Federation of Chiropractic (WFC).

C, Roger de Llúria 44, 7º 1ª, 08009, Barcelona

bottom of page